Μιλφέιγ Μελιτζάνας με 2 μονάδες ανά 2 τεμάχια από το τυρί και τα σουβλακοπιτάκια!
ΠΡΟΣΟΧΗ: στον περιορισμό λόγω σουβλακόπιτας!
Υλικά:
- 2 μελιτζάνες
- 200 γρ κατίκι Δομοκού
- 1 ντομάτα μεγάλη
- 1 πακέτο σουβλακόπιτες ΜΙΚΡΕΣ
- 1 ματσάκι μαιντανό
Εκτέλεση:
- Πλένουμε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις βάζουμε να ξεπικρίσουν για 30΄, τις αφαιρούμε και τις στεγνώνουμε. Έπειτα τις ψήνουμε σε λαδόκολλα.
- Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες, και ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό.
- Παίρνουμε τα πιτάκια και τα ψήνουμε για δευτερόλεπτα στην τοστιέρα ή στο τηγάνι.
- Άρχίζουμε λοιπόν να κάνουμε πυργάκια ξεκινώντας με τα πιτάκια, αλείφουμε με το κατίκι, την ντομάτα, την μελιτζάνα, ξανά την ίδια διαδικασία με πριν και τελειώνουμε με ντομάτα.
- Φτιάχνουμε μικρά πυργάκια με τον προαναφερόμενο τρόπο και ντεκοράρουμε με μαϊντανό.