Γιαουρτογλυκό(2 μονάδες)

0
1131

Γιαουρτογλυκό με 2 μονάδες από το γιαούρτι και την γκρανόλα.

Συνταγή και φωτογραφία απο την Estela Rafael

Σε ένα μπολ έβαλα 1 κιλό γιαούρτι με σιρόπι σφενδάμου και ανακάτεψα μαζί με 250γρ γκρανόλα

Διέλυσα 2 φακελάκια ζελατίνη και ανακάτεψα

Είχα φτιάξει κομπόστα μούσμουλο έβαλα μέσα και από πάνω.

Το έβαλα σε ταψάκι και στο ψυγείο να παγώσει

Από πάνω έξυσα σοκολάτα ιον νταρκ .

Εσείς μπορείτε να  βάλετε ότι φρούτο θέλετε ή ξηρό καρπό ή μηδενική μερέντα από πάνω,αναλόγως με τα γούστα σας .

Τέλεια ιδέα για τούρτα.Δροσερό, καλοκαιρινό και λάιτ!

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here