Γιαουρτογλυκό με 2 μονάδες από το γιαούρτι και την γκρανόλα.
Συνταγή και φωτογραφία απο την Estela Rafael
Σε ένα μπολ έβαλα 1 κιλό γιαούρτι με σιρόπι σφενδάμου και ανακάτεψα μαζί με 250γρ γκρανόλα
Διέλυσα 2 φακελάκια ζελατίνη και ανακάτεψα
Είχα φτιάξει κομπόστα μούσμουλο έβαλα μέσα και από πάνω.
Το έβαλα σε ταψάκι και στο ψυγείο να παγώσει
Από πάνω έξυσα σοκολάτα ιον νταρκ .
Εσείς μπορείτε να βάλετε ότι φρούτο θέλετε ή ξηρό καρπό ή μηδενική μερέντα από πάνω,αναλόγως με τα γούστα σας .
Τέλεια ιδέα για τούρτα.Δροσερό, καλοκαιρινό και λάιτ!