Παγωτό εσπρέσο (2 ή 3 μονάδες)

0
719

Παγωτό εσπρέσο με 2 μονάδες από το γάλα και το γιαούρτι.Εάν προσθέσετε αμύγδαλα 3 μονάδες.

Συνταγή και φωτογραφία από Estela Rafael.

Υλικά
300ml γάλα 0%
400γρ γιαούρτι 0%

1 ζελατίνη
3 κ/σ καντερέλ στέβια βανιλίνη
3 κ/γ καφέ (εγώ έβαλα
εσπρέσο και άρωμα καραμέλας)

Εκτέλεση:


Ζεσταίνουμε το γάλα με την ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί.

Προσθέτουμε τον καφέ το γλυκαντικό κ την βανίλια.

Το αφήνουμε να κρυώσει κ ανακατεύουμε με το γιαούρτι.

Το βάζουμε κατάψυξη.

Στο 3ωρο περίπου το κτυπάμε για να αφρατέψει.

Από πάνω 6 αμύγδαλα και αν θέλετε λίγο σιρόπι αγαύης

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here