Παγωτό εσπρέσο με 2 μονάδες από το γάλα και το γιαούρτι.Εάν προσθέσετε αμύγδαλα 3 μονάδες.
Συνταγή και φωτογραφία από Estela Rafael.
Υλικά
300ml γάλα 0%
400γρ γιαούρτι 0%
1 ζελατίνη
3 κ/σ καντερέλ στέβια βανιλίνη
3 κ/γ καφέ (εγώ έβαλα εσπρέσο και άρωμα καραμέλας)
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε το γάλα με την ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί.
Προσθέτουμε τον καφέ το γλυκαντικό κ την βανίλια.
Το αφήνουμε να κρυώσει κ ανακατεύουμε με το γιαούρτι.
Το βάζουμε κατάψυξη.
Στο 3ωρο περίπου το κτυπάμε για να αφρατέψει.
Από πάνω 6 αμύγδαλα και αν θέλετε λίγο σιρόπι αγαύης