Χοιρινό με μουστάρδα και πιπεριές με 3 μονάδες από το κρέας, το λάδι και την κρέμα γάλακτος.
Υλικά:
- 800 γρ. χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 2 κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 2 κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες
- 3 κουτ. μουστάρδα
- λίγο ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζ. ζωμό λαχανικών (σπιτικό)
- 4 κουτ. κρέμα γάλακτος (δείτε τις επιτρεπόμενες με 1 μονάδα εδώ)
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Με το ελαιόλαδο σοτάρουμε τις πιπεριές και το χοιρινό μέχρι να ροδίσει το κρέας. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και το ζωμό λαχανικών και ανακατεύετε. Σιγοψήνουμε για 20 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν το φαγητό είναι έτοιμο προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε.