Αμυγδαλωτά με ροδάκινα με 1 μονάδα από τα αμύγδαλα
Τι χρειαζόμαστε:
- 150 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
- 40 γρ. ζάχαρη καρύδας (περασμένη στο μούλτι να γίνει άχνη)
- 40 γρ. ροδάκινο ώριμο, κομμένο σε μικρά κομμάτια
- άχνη ή κρυσταλλική ζάχαρη καρύδας για να την επικάλυψη
Πώς το κάνουμε:
- Πολτοποιούμε όλα τα υλικά μαζί στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα μείγμα σαν πάστα.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα, λίγο να σφίξει.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα οποία ρολάρουμε μέσα σε ζάχαρη καρύδας.