Σπανάκι με γιαούρτι!1 μονάδα απο το γιαούρτι και 1 από το βούτυρο
Υλικά:
- 1 κιλό σπανάκι
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1 μεγάλι κεσεδάκι γιαούρτι
- 4 κουταλιές βούτυρο
- αλάτι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά το σπανάκι. Το βράζουμε σε ελαφρά αλατισμένο νερό και το στραγγίζουμε. Όταν έχει εντελώς στραγγίξει, κάιμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι για περίπου 10 λεπτά. Λιώνουμε τις σκελίδες του σκόρδου μαζί με λίγο αλάτι και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Τοποθετούμε το σπανάκι σε μεγάλη πιατέλα ρίχνουμε από πάνω το μείγμα γιουρτιού με το σκόρδο, καίμε στη φωτιά το υπόλοιπο βούτυρο και περιχύνουμε με κουτάλι.