Ψάρι φιλέτο με ντομάτες και ελιές με 3 μονάδες! 1 μονάδα από το ψάρι, 1 από τις ελιές & 1 από το λάδι.
Υλικά:
- 760 γρ φιλέτο πέρκας ή ό,τι άλλο ψάρι θελουμε
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες ώριμες κομμένες κυβάκια
- μαύρες ελιές κομμένες στη μέση
- αλάτι
- πιπέρι
- ψιλοκομμένος μαϊντανός
- 1/2 ποτήρι λάδι
Εκτέλεση:
Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του ψαριού. Σε πυρέξ ή ταψάκι τοποθετούμε τις φέτες του ψαριού, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις ντομάτες. τις ελιές και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Περιχύνουμε με το λάδι , προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Τα πρώτα 30 λεπτά σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.