Ψάρι φιλέτο με ντομάτες και ελιές (3 μονάδες)

0
666
Ψάρι φιλέτο με ντομάτες και ελιές

φιλέτο με ντομάτες και ελιές με 3 ! 1 μονάδα από το ψάρι, 1 από τις ελιές & 1 από το λάδι.

Υλικά:

  • 760 γρ φιλέτο πέρκας ή ό,τι άλλο ψάρι θελουμε
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

  • 2 ντομάτες ώριμες κομμένες κυβάκια
  • μαύρες ελιές κομμένες στη μέση
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • 1/2 ποτήρι λάδι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα κομμάτια του ψαριού. Σε πυρέξ ή ταψάκι τοποθετούμε τις φέτες του ψαριού, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, τις ντομάτες. τις ελιές και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Περιχύνουμε με το λάδι , προσθέτουμε πολύ λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Τα πρώτα 30 λεπτά σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here