Σούπα… πίτσα! με 3 μονάδες από τον ζωμό κότας, το μέλι και το τυρί!
Συστατικά
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
200 γραμμ. μανιτάρια σε φέτες
800 ml χυμό ντομάτας
4 φλιτζ. ζωμό κότας (για συνταγή δείτε εδώ)
1 κ.σούπας μέλι
2 κ.σούπας βασιλικό ξερό
1 κ.σούπας ρίγανη ξερή
1 κ.σούπας αλάτι
1 φλιτζ. τριμμένη μοτσαρέλα
Τρόπος μαγειρέματος
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα που έχει κάψει πάρα πολύ καλά,σωτάρισε το κρεμμύδι να μαλακώσει.
Ρίξε το σκόρδο και σώταρε για άλλο ένα λεπτό.
Πρόσθεσε τα μανιτάρια και μαγείρεψε με σκεπασμένη κατσαρόλα για 5 λεπτά.
Ρίξε την ντομάτα, το ζωμό, το μέλι, το βασιλικό, τη ρίγανη και το αλάτι.
Μόλις βράσει χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για 30 λεπτά.
Χώρισε τη σούπα σε μπολ και γάρνιρε με το τριμμένο τυρί.