Σορμπέ Πορτοκάλι! χωρίς μονάδες!
Υλικά:
2 κούπες χυμό πορτοκάλι
4-6 κουταλιές σούπας ζάχαρη καρύδας
ελάχιστο αλάτι στη μύτη ενός μικρού κουταλιού
Εκτέλεση:
Ανακάτεψε αρκετά όλα τα υλικά σου μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη καρύδας και το αλάτι. Ακολούθησε τις οδηγίες όπως θα έφτιαχνες παγωτό.
Δηλαδή, βάλε το σε ένα μπολ στην κατάψυξη και κάθε φορά για 2-3 φορές, όταν παγώνει, ανακάτευέ το με ένα πιρούνι μέχρι να γίνεται κρέμα.