Ψάρι στη λαδόκολλα με 2 μονάδες από το ψάρι και το λάδι!
Μία συνταγή εύκολη και συγχρόνως πολύ ελαφριά που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα ψάρια -και όχι μόνο! Η κάππαρη και το φινόκιο δίνουν στο φιλέτο μία ξεχωριστή γεύση. Συνοδέψτε το ψάρι με πράσινη σαλάτα.
Υλικά Συνταγής:
4 φιλέτα ψαριού (της αρεσκείας σας)
1 ρίζα φινόκιο κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
1 κ.σ. κάππαρη
8 ντοματίνια κομμένα σε λεπτές φέτες ή στη μέση
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 μεγάλες λαδόκολλες
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο εργασίας. Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 φιλέτο ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα. Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη. Περιχύνουμε κάθε φιλέτο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα. Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω. Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο. Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20΄. Αφήνουμε στη λαδόκολλα τα φιλέτα μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθούν ζεστά.