Πικάντικη πιπεροσαλάτα με 2 μονάδες από το τυρί και το λάδι!
Υλικά Συνταγής:
500 γραμμ. φέτα μαλακή
3 σκελίδες σκόρδο
6 πιπεριές Φλωρίνης (εμπορίου
σε βαζάκι)
1 κ.σ. πιπέρι καγιέν
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Στραγγίζουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις πιπεριές Φλωρίνης.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ με τους κόφτες. Απαραίτητη προϋπόθεση η φέτα που έχουμε αγοράσει να είναι μαλακή και υγρή.
Πολτοποιούμε την πιπεροσαλάτα και την παγώνουμε στο ψυγείο.