Υλικά:
- 1 1/2 κιλό πατάτες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 κουτί ντοματοχυμό
- 1 κ.σ πελτέ
- 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε τις πατάτες,τις πλένουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα
- Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για λίγα λεπτά μέχρι να μαραθούν
- Προσθέτουμε τις πατάτες,τον ντοματοχυμό,τον πελτέ,1 ποτήρι νερό,αλάτι,πιπέρι και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα
- Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού