Παστουρμαδόπιτα με σφολιάτα με 3 μονάδες από την σφολιάτα, τον παστουρμά και το κασέρι.
ΠΡΟΣΟΧΗ: στον περιορισμό (μέχρι 3 κομμάτια) λόγω φύλλου
Υλικά
- Σφολιάτα 1 φύλλο
- Παστουρμάς 10 φέτες
- Κασσέρι 300 γρ τριμμένο
- Ketchup ίσα να καλύψει την σφολιάτα (για σπιτική μηδενική δείτε εδώ)
Οδηγίες
Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα μας ,την ανοίγουμε και αλείφουμε με την κέτσαπ παντού. Από πάνω βάζουμε τον παστουρμά σε κομματάκια μεγαλούτσικα και τέλος προσθέτουμε το τριμμένο κασσέρι. Τυλίγουμε σε ρολό , αλείφουμε τις άκρες με λίγο νεράκι για να κολλήσει καλά και να μην ανοίξει στο ψήσιμο. Τοποθετούμε το ρολό σε ένα ταψί αλλά με την ένωση του φύλλου από την κάτω μεριά , κλείνουμε και τις άκρες του και ψήνουμε στον αέρα για 30 λεπτά στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Πηγή