Οι Βουτυράτες Πατάτες με 3 μονάδες από τις πατάτες, το βούτυρο και την φέτα!
Υλικά:
1 κιλό πατάτες
125 γρ. βούτυρο
1 μεγάλη σπασμένη σκελίδα σκόρδο
χοντρό αλάτι
πάπρικα
θυμάρι
τριμμένη φέτα
Πώς θα τις φτιάξεις:
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν παραμένοντας al dente.
Τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε κυδωνάτες, όσο χοντρές μας αρέσει.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο με το σκόρδο. Μόλις κάψει, προσθέτουμε τις πατάτες, τις αλατίζουμε ελαφρά και τις ροδίζουμε καλά από όλες τις πλευρές.
Τις στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί, τις σερβίρουμε σε μπολ και τις πασπαλίζουμε με θυμάρι, πάπρικα, χοντρό αλάτι και τριμμένη φέτα.
Tip:
Το θυμάρι και η πάπρικα είναι ενδεικτικά. Βάλτες ό,τι προτιμάτε: φρέσκο μαϊντανό, ρίγανη, ματζουράνα, μαύρο πιπέρι, μπούκοβο, τσίλι σος ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί που λιώνει.