Λαχταριστή γρανίτα καρπούζι σε ξυλάκια! με 1 μόνο μονάδα από το καρπούζι.
Πηγή: http://www.imommy.gr
Υλικά:
- 2 ½ φλιτζάνια καρπούζι κομμένο σε κομματάκια χωρίς κουκούτσια
- 1 κουταλιά της σούπας χυμός λεμονιού
- ¼ του φλιτζανιού ζάχαρη καρύδας
Εκτέλεση:
Βάζουμε το καρπούζι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη καρύδας σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα μέχρι το μείγμα να γίνει απαλό.
Ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμες για γρανίτα και βάζουμε ξυλάκια από πάνω .
Καταψύχνουμε για 4 ώρες και οι γρανίτες μας είναι έτοιμες.