Chips κολοκύθας με 1 μονάδα από το λάδι.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κολοκύθα,καθαρισμένη και κομμένη σε μπαστούνια πάχους 3εκ.
2 κ.γ. κάρυ,τριμμένο
1 κ.γ. σκόρδο,σε σκόνη
1 κ.γ. κρεμμύδι,σε σκόνη
1 κλ. δεντρολίβανο
1 κ.σ. πάπρικα,καπνιστή
6 κ.σ ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1
Παίρνουμε τα μπαστούνια της κολοκύθας,τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε μέσα σε ένα σουρωτήρι. Αφήνουμε για περίπου 10 λεπτά να βγάλουν τα υγρά τους.
2
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
3
Σε ένα μικρό ταψί του φούρνου,τοποθετούμε λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε τα μπαστούνια κολοκύθας. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με τα χέρια ώστε να πάνε όλα τα μυρωδικά παντού.
4
Ψήνουμε τα chips για 30 με 35 λεπτά.
5
Αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε/
Πηγή