Αυγά βραστά διαφορετικά με 2 μονάδες από τα αυγά και το γιαούρτι!
Τι θα χρειαστείτε:
8 αβγά
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό η άνιθο
150 γρ. γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού βεγκέτα (μπαχαρικό μείγμα για λαχανικά)
Αλάτι/ Πιπέρι
Κορνἐ ζαχαροπλαστικής με μυτούλα-αστέρι
* Αν δεν διαθέτετε κορνέ, μπορείτε πολυ απλά να γεμίσετε με ενα κουταλάκι του γλυκού τα αβγά!
Τι πρέπει να κάνετε:
Βήμα 1ο
Βρἀστε τα αβγά σε μπόλικο νερό με λίγο ξύδι (προσοχή να μην σας σπάσουν στο βράσιμο) για 10 -12 λεπτά! Καλό είναι επίσης να είναι εκτος ψυγείου πρωτού τα βρἀσετε. Στραγγίστε το νερό και αφήστε τα να κρυώσουν τελείως.
Βήμα 2ο
Ψιλοκόψτε το μυρωδικό της επιλογής σας. Όταν είναι κρύα τα αβγά, ξεφλουδίστε τα, κόψτε τα στη μέση και αφαιρέστε τους κρόκους.
Βήμα 3ο
Σε ένα μπολ ανακατέψτε με ένα πιρούνι τον μαϊντανό η τον άνηθο με το γιαούρτι , λιγο αλατοπίπερο, την βεγκέτα και τους κρόκους.
Βήμα 4ο
Βάλτε το μείγμα με ένα κουτάλι στο κορνέ (για να μην λερωθείτε και να είναι πιο εύκολο για εσάς, μπορείτε το κορνέ να το βάλετε μέσα σε ένα ποτήρι).
Βήμα 5ο
Γεμίστε τα κενά και διατηρήστε τα στο ψυγείο σκεπασμένα πριν τα σερβίρετε!