Αχιβάδες με σάλτσα καρότου με 2 μονάδες από το ζυμαρικό και το λάδι!
Υλικά
- Ντομάτες 3 τεμ τριμμένες στον τρίφτη
- Πελτέ ντομάτας 1 κουταλιά σούπας
- Καρότα 4 τεμ τριμμένα
- Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο
- Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι -πιπέρι
- Ζυμαρικά αχιβάδες 1 πακέτο (500 γρ)
Οδηγίες
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν.Τρίβουμε τα καρότα μας στη λεπτή μεριά του τρίφτη και τα προσθέτουμε στο κατσαρολάκι. Σοτάρουμε για περίπου 10 λεπτά. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι.Σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά.Βράζουμε τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία τους και τις στραγγίζουμε. Σερβίρουμε τις αχιβάδες και περιχύνουμε με την σάλτσα.