Τσιπς τορτίγιας

Τσιπς τορτίγιας (2 μονάδες)

Ζυμες-Ψωμια-Κουλουρια, Συνταγες με 2 μοναδες


Τσιπς τορτίγιας με 2 μονάδες από την τορτίγια και το λάδι! Τέλεια τσιπς από πίτα τορτίγια!

Υλικά:

  • 1 πίτα τορτίγιας
  • ελάχιστο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε την τορτίγια σε 4 κομμάτια. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε την τορτίγια σε αντικολλητικό τηγάνι και ζεσταίνουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι να πάρει καφέ χρώμα, περίπου για 3 λεπτά την κάθε πλευρά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας για να απομακρύνουμε το περιττό ελαιόλαδο. Συνοδεύουμε με σάλτσα μεξικάνα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

Αφήστε μια απάντηση