Σοκολατένιο μιλφέιγ!(2 μονάδες)

Γλυκα, Με σοκολατα, Συνταγες με 2 μοναδες, Ψυγειου-Τουρτες-Κορμοι


Φωτογραφία από : Μαρία Μαραβέλια

 Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
1 κρύα κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα δείτε εδώ)

5-7 κ.σ σιρόπι αγαύης
3-4 κ.σ κακάο άγλυκο
Εκτέλεση:


Κόβουμε την σφολιάτα σε μακρόστενα κομμάτια,τα τρυπάμε με ένα πιρούνι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν
Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλατος το κακάο και το σιρόπι αγαύης μέχρι να πήξουν
Στήνουμε τα μιλφέιγ βάζοντας ένα κομμάτι σφολιάτας κάτω,λίγη κρέμα,απο πάνω πάλι σφολιάτα και τελειώνουμε με λίγη κρέμα ακόμα
Γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες ή άλλο φρούτο της αρεσκείας μας και τριμμένη σφολιάτα

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

3 comments

Αφήστε μια απάντηση