Η δίαιτα των μονάδων:Τρουφάκια καρότου με 1 μονάδα από το ινδοκάρυδο!
Η συνταγή και η φωτογραφία είναι από το sintagesmamas.
40 κομμάτια
Υλικά:
- 1 κιλό καρότα
- 500 γρ. φρουκτόζη
- 200 γρ. ινδοκάρυδο
για το τύλιγμα
- λίγο ινδοκάρυδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα τρίβουμε και τα βράζουμε μαζί με τη φρουκτόζη χωρίς νερό σε δυνατή φωτιά για μισή περίπου ώρα. Στην αρχή το καρότο, όταν βράζει με τη φρουκτόζη, βγάζει αρκετά υγρά, αλλά στο τέλος του βρασίματος μένουν λίγα.
Προσθέτουμε το ινδοκάρυδο, ανακατεύουμε και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει λίγο.
Πλάθουμε μπαλάκια και τα τυλίγουμε σε ινδοκάρυδο.
Τα τοποθετούμε σε ειδικές για τρουφάκια χάρτινες θήκες και τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.