Μους σοκολάτας (1 μονάδα)

0
18249

Η των μονάδων: σοκολάτας με 1 από τα αυγά!

Υλικά:
 
  • 1/2 φλ. τσαγιού βραστό
  • 2 κ.γ ζελατίνη σκόνη
  • 4 αυγά χωρισμένα οι κρόκοι απο τα ασπράδια
  • 2 κ.σ
  • 1/3 περίπου φλ. τσαγιού γλυκαντικό(κανονίστε την ποσότητα σύμφωνα με τα γούστα σας)
Εκτέλεση:

      • Ανακατεύουμε καλά τη ζελατίνη στο βραστό νερό μέχρι να λιώσει
      • Προσθέτουμε το κακάο και ανακατεύουμε.Το αφήνουμε να κρυώσει
      • Χτυπάμε τα ασπράδια με το μίξερ μέχρι να γίνουν μαρέγκα και σταδιακά ρίχνουμε το γλυκαντικό
      • Προσθέτουμε τους κρόκους έναν ένα ενώ συνεχίζουμε το χτύπημα στην δυνατή ταχύτητα
      • Τέλος ρίχνουμε το μείγμα με το κακάο και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν
      • Χωρίζουμε τη μους σε μπολάκια και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες μέχρι να πήξει

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here