Σπιτικό παγωτό ροδάκινο! (1 μονάδα)

0
2917
Σπιτικό παγωτό ροδάκινο!

Σπιτικό ! με 1 από το γιαούρτι!

Υλικά:
350 γραμμάρια φρέσκα ροδάκινα
250 γραμμάρια γιαούρτι με 2% λιπαρά
70 γραμμάρια ζάχαρη
2 κουταλάκια γλυκού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Κόβουμε σε κομμάτια το ροδάκινο και το βάζουμε μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού στο multi Το πολτοποιούμε καλά και προσθέτουμε και το γιαούρτι Πολτοποιούμε και πάλι μέχρι να έχουμε ένα μείγμα ομοιογενές Βάζουμε στη κατάψυξη για 2 ώρες Μετά, βγάζουμε το παγωτό και το ξαναχτυπάμε στο μπλέντερ (ή ακόμη και με αβγοδάρτη) για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες Χτυπάμε και πάλι για 1-2 λεπτά Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 3 ώρες και χτυπούμε και πάλι το παγωτό μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες Σερβίρουμε με φέτες από ροδάκινο και ξηρούς καρπούς εάν θέλουμε. Πάντως και σκέτο είναι υπέροχο και γεμάτο φρούτο.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here