Σπετσοφάι με 2 μονάδες από το λουκάνικο και το κρασί.
Υλικά
- Λουκάνικα 4 – 5 τεμ κομμένα ροδέλες (για επιτρεπόμενα με 1 μονάδα δείτε εδώ)
- Πιπεριές κέρατο 7 τεμ χοντροκομμένες
- Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένη
- Ντομάτες 3 χοντροκομμένες
- Νερό 1 ποτήρι
- Αλάτι- πιπέρι
- Ζάχαρη καρύδας στην άκρη του κουταλιού
- Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι νερού
Οδηγίες
Κόβουμε τα λουκάνικα σε ροδέλες , τις πιπεριές τις κόβουμε χοντροκομμένες όπως και τις ντομάτες. Σε ένα βαθύ τηγάνι όταν ζεσταθεί πάρα πολύ καλά, ρίχνουμε τα λουκάνικα,τις πιπεριές και το σκόρδο ψιλοκομμένο, τα σοτάρουμε ελαφρώς και προσθέτουμε τις ντομάτες, το νερό,το αλάτι, το πιπέρι και την ζάχαρη καρύδας. Αφήνουμε να ψηθούν για 10 λεπτά και τέλος σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.