Πρασόρυζο γιαχνί (2 μονάδες)

0
5635
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πρασόρυζο με 2 .1 απο το και 1 απο το ρύζι

Υλικά:

  • 1 κιλό πράσα
  • 4
  • μπόλικο σέλινο

  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κιλό ώριμες ντομάτες
  • λίγη δάφνη
  • 1 φλ. τσαγιού ρύζι
  • 1 ξύλο κανέλας
  • λίγο ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 φλ. τσαγιού λάδι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα πράσα, τα κόβουμε σε ροδέλες, τα πλένουμε και τα βάζουμε σε κατσρόλα να αχνίσουν. Όταν μαραθούν, προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα καρότα, το σέλινο, το κρεμμύδι και τις ντομάτες, λίγο να σκεπαστούν τα πράσα, το ρύζι, το λάδι, το αλάτι, την δάφνη και την . Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσουν ώσπου να μείνουν μόνο με τη σάλτσα τους. Λίγο πριν το κατεβάσουμε από τη φωτιά , ρίχνουμε λίγο ξίδι.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here