Λουκουμάδες με σιμιγδάλι φανταστικοί!2 μονάδες χωρίς περιορισμό απο το σιμιγδάλι και το καλαμποκέλαιο.Αν βάλουμε μέλι μετράμε 1 μονάδα επιπλέον
Υλικά:
- 2 φακελάκια μάγια
- χλιαρό νερό περίπου δύο τρία ποτήρια ανάλογα την ποσότητα που θέλουμε
- 1 κουταλάκι και κάτι αλάτι
- ψιλό σιμιγδάλι, όσο πάρει για να έχουμε ένα μίγμα όχι πολύ πηχτό ούτε πολύ αραιό.
- καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
- μέλι (προαιρετικά, με μια μονάδα παραπάνω)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, δεν χρειάζεται να περιμένουμε να φουσκώσει το μείγμα.
Ζεσταίνουμε το λάδι καλά, βουτάμε ένα κουτάλι σε νερό και μετά παίρνουμε μια ποσότητα από το μείγμα και το ρίχνουμε στο λάδι.