Νόστιμη γαλατόπιτα με 3 μονάδες χωρίς περιορισμό! 1 μονάδα από το γάλα, 1 από το σιμιγδάλι και 1 από τα αυγά!
Υλικά:
- 6 ποτήρια νερού γάλα
- 2 κούπες τσαγιού σιμιγδάλι
- 2 κούπες τσαγιού ζάχαρη καρύδας
- 3 αυγά
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Βάζουμε να βράσουν το σιμιγδάλι με το γάλα & τη ζάχαρη καρύδας, κι όταν γίνει το μείγμα κρέμα αποσύρουμε απο τη φωτιά & ρίχνουμε τα αυγά χτυπημένα ανακατεύοντας συνεχώς να μην ψηθεί το αυγό. Ρίχνουμε το μείγμα σε ταψί με λαδόκολλα & ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει (περίπου 45 λεπτά).