Μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς μονάδες
Υλικά:
3 κιλά ροδάκινα καθαρισμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια(τα ζυγίζουμε έτοιμα κομμένα)
1 κιλό φρουκτόζη
τον χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε τα ροδάκινα με την φρουκτόζη,ανακατεύουμε,σκεπάζουμε την κατσαρόλα και τα αφήνουμε για 4-5 ώρες(Μπορούμε να τα αφήσουμε όλο το βράδυ)
Βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά,προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και μόλις αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε την φωτιά και βράζουμε μέχρι να δέσει η μαρμελάδα και να στέκεται στο κουτάλι
Αποστειρώνουμε τα βάζα που θα χρησιμοποιήσουμε βάζοντας τα στο φούρνο,στους 250 βαθμούς,για 10 λεπτά
Τα βγάζουμε προσεκτικά να μην καούμε τα γεμίζουμε μαρμελάδα,τα κλείνουμε με το καπάκι και αναποδογυρίζουμε μέχρι να κρυώσουν