Η φίλη μου η Ελένη απο τα “ΚουζινοΣκαλίσματα” φτιάχνει αυτό το τέλειο,διαφορετικό και ασιρόπιαστο λαδορεβανί!Μπορούμε να το καταναλώσουμε και εμείς στην δίαιτα των μονάδων απλά αλλάξαμε τη ζάχαρη με φρουκτόζη!
Υλικά:
* 1 πακέτο σιμιγδάλι ψιλό
* 1 πακέτο σιμιγδάλι χονδρό
* 700-800γρ φρουκτόζη
* 1.150 ml νερό
* 400 ml σπορέλαιο
* 1 λεμόνι τον χυμό του
* λίγη κανέλα
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στην φωτιά το νερό, την φρουκτόζη, το λεμόνι και το λάδι. Όταν πάρουν βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο λίγο το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην μας αρπάξει.
2. Όταν το σιμιγδάλι αρχίζει και ξεκολλάει από την κουτάλα το βγάζουμε απο την φωτιά.
3. Το βάζουμε σε ταψί και το κόβουμε σε ρόμβους
4. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
5. Τέλος, μόλις ψηθεί ρίχνουμε απο πάνω κανέλα.
Καλή επιτυχία!