Γλυκό γιαουρτιού με ροδάκινα με 1 μονάδα από το γιαούρτι
Υλικά
- Γιαούρτι 800 γρ
- Κομπόστα ροδάκινο Ζωγράφος χωρίς ζάχαρη
- Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη 2 φακελάκια
- Νερό 2 ποτήρια του νερού
Οδηγίες
Σε μπολ βάζουμε το στραγγισμένο γιαούρτι. Ψιλοκόβουμε τα φρούτα από την κομπόστα και κρατάμε το ζουμί. Διαλύουμε τον ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μόνο που βάζουμε 2 ποτήρια νερό συν 1 ποτήρι με το ζουμί της κομπόστας. Το προσθέτουμε στο γιαούρτι, τα ανακατεύουμε όλα μαζί , φρούτα, γιαούρτι και ζελέ κι αδειάζουμε το μείγμα σε μία φόρμα, πυρέξ ή σε μπολ. Το τοποθετούμε στο ψυγείο να κρυώσει και να πήξει. Έτοιμο να το σερβίρουμε μετά από το γεύμα μας, να μας δροσίσει.
Σημείωση: Ζελέ μπορούμε να χρησιμοποιοήσουμε με ό,τι φρούτο θέλουμε , αφού είναι με άρωμα και όχι με γεύση.