Γιαούρτι με σπανάκι και μπανάνα με 2 μονάδες από το γιαούρτι και την μπνανάνα.
Συστατικά
1 μπανάνα + έξτρα φέτες, για το σερβίρισμα
250 γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. ξίδι από λευκό κρασί
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τη μπανάνα, την κόβουμε σε κομμάτια και τη ρίχνουμε σε ένα μπλέντερ.
Προσθέτουμε το σπανάκι, το αλάτι και το ξίδι. Χτυπάμε για 1 λεπτό μέχρι να διαλυθούν όλα τα υλικά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα πράσινο ομοιόμορφο μείγμα.
Σερβίρουμε με μπανάνα κομμένη σε φέτες.
Πηγή