Φιλέτο ψάρι με μέλι και αρωματικά με 3 μονάδες από το ψάρι, το βούτυρο και το μέλι!
Υλικά
4 φιλέτα ψαριού
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 κ. σούπας μέλι
1 κλωνάρι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
4 φύλλα φασκόμηλο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
30 γρ. βούτυρο
1 ποτήρι ζωμό ψαριού ή λαχανικών (δείτε τη συνταγή εδώ)
Οδηγίες
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε μισά από τα αρωματικά και το μισό σκόρδο και τσιγαρίζουμε για 30 δευτερόλεπτα. Βάζουμε μέσα τα φιλέτα ψαριού και ψήνουμε και από τις δύο μεριές. Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνουμε το μέλι, προσθέτουμε λίγο ζωμό ώστε να μην είναι στεγνά και αφήνουμε 2 λεπτά να βράσουν. Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε τα υπόλοιπα μυρωδικά και το σκόρδο και ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι.
Πηγή:http://www.botrini.gr