Εύκολο γλυκάκι με 2 μονάδες από το σιμιγδάλι και την καρύδα!
Υλικά:
7 ποτήρια νερό
400 γραμμάρια φρουκτόζη
250 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
2 βανιλιες
ινδική καρύδα
κανέλα
6 κ.σ.κακάο
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό,τη φρουκτόζη,το σιμιγδάλι και τη βανίλια,ανακατεύουμε μέχρι να δέσει..
Όταν είναι έτοιμο ρίχνουμε το μισό μείγμα σε ένα πυρέξ.
Στο υπόλοιπο ρίχνουμε το κακάο και το βάζουμε σιγά σιγά επάνω από το λευκό μείγμα,πασπαλίζουμε αν θέλουμε με καρύδα ή κανέλα ή και με τα δυο.
Αν παραλείψουμε από την συνταγή την ινδική καρύδα τότε το γλυκάκι μας είναι μόνο 1 μονάδα!
Πηγή:http://kouzinoskalismata.blogspot.gr