Εύκολη και λαχταριστή ομελέτα φούρνου με 3 μονάδες από τα αυγά, το λάδι και το τυρί!
Υλικά:
1/2 κιλό κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι, σε φέτες
8 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
4 αυγά
100 γρ γραβιέρα, τριμμένη
1 πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε χοντρές φέτες.
Τα βάζετε σ’ ένα στρογγυλό ταψάκι ή μια ταρτιέρα μαζί με το κρεμμύδι και την πιπεριά. Πασπαλίζετε με θυμάρι και ραντίζετε με το ελαιόλαδο.
Ψήνετε στους 180C για περίπου 20 λεπτά.
Ανακατεύετε σ’ ένα μπολ τα αυγά με το τυρί και τα ρίχνετε στα κολοκυθάκια.
Συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να πήξει και ροδοκοκκινίσει η ομελέτα. Ανάλογα με το φούρνο θα χρειαστεί γύρω στα 15 ακόμα λεπτά!