Συκωτάκια πουλερικών ριγανάτα, μεθυσμένα με κρασί! με 3 μονάδες από τα συκωτάκια, το λάδι και το κρασί.
Υλικά συνταγής
1 συσκευασία συκωτάκια πουλερικών
Ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι
Κρασί κόκκινο
Ρίγανη
Εκτέλεση
Αφού ξεπλύνουμε τα συκωτάκια καλά, τα βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο νεράκι.
Τα αφήνουμε να βράσουν λίγο στο νερό τους και στη συνέχεια προσθέτουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Σε χαμηλή φωτιά τα αφήνουμε να ψηθούν και στο τέλος σβήνουμε με ένα φλιτζάνι κόκκινο κρασί.
Αντε και καλή όρεξη!
Πηγή