Γλυκιά σιμιγδαλένια κρέμα με 2 μονάδες από το σιμιγδάλι και το γάλα
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ (αραιωμένο με ίση ποσότητα νερού)
- 9 κ.σ. σιμιγδάλι χονδρό
- 2 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
- Κανέλα (για γαρνίρισμα)
Πώς το κάνουμε:
1) Σε ένα κατσαρολάκι, ρίχνουμε το γάλα, το νερό και το σιμιγδάλι.
2) Το βάζουμε σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνέχεια με ξύλινη κουτάλα.
3) Μόλις αρχίσει να ”δένει” ρίχνουμε τη ζάχαρη καρύδας.
4) Σερβίρουμε σε μπωλάκια και περιμένουμε να κρυώσει.
5) Γαρνίρουμε με κανέλα.