Γιουβέτσι με λαχανικά με 2 μονάδες από το κριθαράκι και το λάδι!
Υλικά
500 γρ. κριθαράκι
2 μεγάλα κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. μανιτάρια Champignon κομμένες σε λεπτές φέτες
3 πιπεριές χρωματιστές κομμένες σε ροδέλες
150 γρ. χυμό ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο στο μπλέντερ και στη συνέχεια μέσα σε ένα πυρέξ. Προσθέτουμε μέσα τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο και νερό όσο χρειάζεται ώστε να ρίξουμε στη συνέχεια το κριθαράκι να βράσει. Βάζουμε το πυρέξ στο φούρνο στους 200 βαθμούς και μόλις ξεκινήσει να βράζει ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και κλείνουμε πάλι το φούρνο. Αφήνουμε για 40-50 λεπτά περίπου ώσπου να βράσει το κριθαράκι και να στύψει το ζουμί.
Πηγή:http://www.botrini.gr