Κιμαδοπρασόπιτα με 4 μονάδες από το φύλλο, τον κιμά, τα αυγά και την φέτα!
ΠΡΟΣΟΧΗ: στον περιορισμό στην ποσότητα λόγω φύλλου (μέχρι 3 κανονικά κομμάτια)
Υλικά:
φύλλο σφολιάτας
500 γρ κιμά μοσχαρίσιο
5 μεγαλουτσικα κομμενα σε ροδελες (μονο το λευκο μερος)
1 ξερο ψιλοκομμενο
2 φλ.τσαγιου τριμμενη
2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μοσχοκάρυδο
λίγο ξίδι
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε τον κιμά: Σε ρηχή κατσαρόλα που έχει κάψει πολύ καλά, βάζουμε τον κιμά με ελάχιστο νεράκι. Μόλις αλλάξει χρώμα ο κιμάς προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα πράσα. Σβήνουμε με λίγο ξίδι και αφήνουμε να εξατμιστεί καλά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και μετά την φέτα και τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ενα ταψί και απλώνουμε το ένα φύλλο, ρίχνουμε τη γέμιση και μετά απλώνουμε από πάνω και το δεύτερο φύλλο. Χαράζουμε, και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου (ανάλογα τον φούρνο).