Τσιλμπίρ με 3 μονάδες από τα αυγά, το βούτυρο και το γιαούρτι!
Υλικά για 4 αυγά:
4 αυγά
1 στραγγιστό γιαούρτι
1 ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο
200 γρ. βούτυρο
αλάτι-πιπέρι
μπούκοβο
Εκτέλεση:
Σε μέτρια φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το σκόρδο προσεχτικά, να μην μαυρίσει γιατί θα πικρίσει.
Αδειάζουμε το σκορδοβούτυρο σε ένα μπολάκι και τηγανίζουμε τα αυγά στο ίδιο τηγάνι.
Στο πιάτο, στρώνουμε ένα λεπτό στρώμα γιαούρτι, πάνω του βάζουμε τα αυγά και περιχύνουμε με το σκορδοβούτυρο. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, λίγο μπούκοβο ή πάπρικα ή ρίγανη ή κύμινο ή όποιο μυρωδικό μας αρέσει.