Σαλιγκάρια γιαχνί (3 μονάδες)

0
1098
Σαλιγκάρια γιαχνί

Σαλιγκάρια γιαχνί με 3 μονάδες από τα σαλιγκάρια, το λάδι και τις πατάτες!

Υλικά συνταγής:

3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
3-4 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 κονσέρβα με ψιλοκομμένο ντοματάκι
αλάτι

1 ποτήρι ζεστό (περίπου)
5-6 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 κιλό σαλιγκάρια
μισό κιλό μικρά

Εκτέλεση συνταγής:

Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Ρίχνετε τη ψιλοκομμένη και σοτάρετε για 5′ ακόμη μαζί με το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε τα σαλιγκάρια που έχετε πλύνει και καθαρίσει καλά. Σιγοβράζετε για άλλα 10′.
Κόβετε τις πατάτες σε κύβους και τις ρίχνετε στην κατσαρόλα, προσθέτετε τα κολοκυθάκια αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε το ζεστό νερό και βράζετε για άλλα 35′-40′.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here