Σαλάτα Καπρέζε (Caprese) με 1 μονάδα από την μοτσαρέλα
Υλικά
- Μοτσαρέλα φρέσκια
- Ντομάτα
- Βαλσάμικο (για επιτρεπόμενα χωρίς μονάδα, δείτε εδώ)
- Βασιλικός ψιλοκομμένος
Οδηγίες
Κόβουμε την φρέσκια μοτσαρέλα σε κυβάκια ή ροδέλες. Πλένουμε και κόβουμε την ντομάτα σε κυβάκια ή ροδέλες (ή τις ντομάτες ανάλογα την ποσότητα που θα φτιάξουμε). Τοποθετούμε εναλλάξ μοτσαρέλα – ντομάτα (δείτε φωτογραφία), περιχύνουμε με βαλσάμικο και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό. Προαιρετικά μπορούμε να αλατίσουμε.