Ριζότο με ρόδι με 3 μονάδες από το ρύζι, το ρόδι και το λάδι!
Υλικά
250 γρ. ρύζι Arborio
Το χυμό από 4 ρόδια
30 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
600 γρ. ζωμό λαχανικών. Δείτε τη συνταγή εδώ
Ελαιόλαδο
Αλάτι
5 γρ. κάρυ
Λίγους σπόρους από ρόδι για γαρνιτούρα
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι και το σοτάρουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το ζωμό που τον έχουμε βάλει και βράζει και κάνουμε το ριζότο. Πέντε λεπτά πριν να είναι έτοιμο ελέγχουμε από αλάτι και ρίχνουμε μέσα το χυμό από τα ρόδια. Στο τέλος προσθέτουμε το κάρυ. Γαρνίρουμε με λίγους σπόρους ροδιού από πάνω.
Πηγή:http://www.botrini.gr