Ποπ κορν με τσίλι με 3 μονάδες από το καλαμπόκι, το βούτυρο και την παρμεζάνα.
Υλικά:
- 1 κουτ. γλυκού τσίλι σκόνη
- 1/2 κουτ. γλυκού μπούκοβο
- 1/2 κουτ. γλυκού κύμινο
- 1/3 φλιτζ. βούτυρο λιωμένο
- 10 φίτζ. ζεστό ποπ κορν (περίπου 150 γρ καλαμπόκι)
- 1/3μ φλιτζ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Σε μικρό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά ανακατεύουμε το τσίλι, το μπούκοβο, το κύμινο και το βούτυρο μέχρι να λιώσει τελείως. Ρίχνουμε το μείγμα στα ποπ κορν και ανακατεύουμε απαλά. Πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.