Πανεύκολα γλυκάκια με καρύδα με 3 υλικά με 2 μονάδες από την καρύδα και τα ασπράδια!
Υλικά συνταγής
150 γρ. ζάχαρη καρύδας
200 γρ. καρύδα τριμμένη (ινδοκάρυδο)
το ασπράδι από 3 αυγά
Εκτέλεση συνταγής
Χτυπάτε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν.
Αναμειγνύετε τη ζάχαρη καρύδας και την τριμμένη καρύδα με το μείγμα των ασπραδιών. Ανακατεύετε πολύ καλά να ομοογενοποιηθούν.
Με τη βοήθεια 2 κουταλιών, απλώνετε δόσεις δόσεις απ’ το μείγμα (όχι πολύ μεγάλες) στη λαμαρίνα του φούρνου όπου έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° C για περίπου 10′-12′ ανάλογα το μέγεθος, μέχρι να πάρουν χρώμα.