Παγωτό με Μαρμελάδα Λεμόνι & Γιαούρτι με 2 μονάδες από το γιαούρτι και την κρέμα γάλακτος!
Συστατικά:
300 γρ. γιαούρτι
300ml κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα , δείτε εδώ)
1 βάζο μαρμελάδα λεμόνι (για συνταγή μηδενική δείτε εδώ)
Εκτέλεση:
- Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει, μετά προσθέτετε το γιαούρτι και τη μαρμελάδα λεμόνι και συνεχίζετε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να δέσει.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα δοχείο ειδικό για κατάψυξη (δηλαδή όχι σε μπολ), το σκεπάζετε και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
- Αν το αφήσετε για παραπάνω από 2 ώρες, βγάλτε το παγωτό από την κατάψυξη 30 λεπτά πριν σερβίρετε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για να μαλακώσει ελαφρά.