Μπακαλιάρος τηγανητός(3 μονάδες)

0
3007
Μπακαλιάρος τηγανητός

Μπακαλιάρος τηγανητός!1 μονάδα απο το ψάρι,1 απο το λάδι και 1 απο το αλεύρι

Διαλέγουμε φρέσκα μπακαλιαράκια μετρίου μεγέθους.
Καθαρίζουμε καλά τα και τα ραντίζουμε με λίγο ξύδι – ιδιαίτερα στο εσωτερικό τους. Τα αφήνουμε για λίγη ώρα και μετά τα πλένουμε, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε 2 ή 3 κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθός τους.
Αλατίζουμε ελαφρά.

Σε μεγάλο μπολ κοσκινίζουμε 2 φλυτζάνια αλεύρι με λίγο αλάτι.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε μπόλικο λάδι να ζεσταθεί καλά. Βουτάμε ένα-ένα τα κομμάτια του ψαριού στο αλεύρι να καλυφθούν καλά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με προσοχή.
Τηγανίζουμε τα ψάρια, σε μάλλον δυνατή φωτιά, από όλες τις πλευρές, μέχρι να αποκτήσουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσει το πολύ λάδι.


Πηγή bettyscuisine 

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here