Κοτοτηγανιά με 2 μονάδες από το κοτόπουλο και το λάδι!
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Mαγείρεμα: 30λεπτα
Βαθμός δυσκολίας: πολύ εύκολη!
850 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο,κομμένο σε μπουκίτσες
2 κ.γλ. μουστάρδα (για μηδενικές δείτε εδώ)
Χυμό από 2 λεμόνια
8 πρέζες ρίγανη
Αλάτι – μαύρο πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κομματάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και την μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά.
Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και αφήνουμε για λίγο να δέσει η σάλτσα.