Κοτόπουλο με σάλτσα καρυ και ρυζι!1 μονάδα απο το κοτόπουλο,1 απο το ρύζι,1 απο το λάδι και 1 απο την κρέμα γάλακτος
Υλικά:
- 750γρ περίπου φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές
- 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- τον χυμό 2 πορτοκαλιών
- 1 κ.σ κάρυ
- Αλάτι
- 200ml κρέμα γάλακτος (για επιτρεπόμενες με 1 μονάδα δείτε εδώ)
- 1 κονσέρβα μεγάλη μανιτάρια τεμαχισμένα