Κέικ σοκολάτας με σιμιγδάλι(1 μονάδα χωρίς περιορισμό)
Συνταγή και φωτογραφία απο την Μαρία Ζέρβα!
Υλικά
500 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
200 γρ φρουκτόζη ( ίσως και λιγο παραπάνω)
2 βανίλιες
2 φακελάκια μαγιά
ξύσμα από πορτοκαλί
2-3 κουταλιές σούπας κακάο
1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλί και λιγο ακόμα
νεράκι μέχρι να γίνει χυλός.
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Το άφηνουμε λιγο να ξεκουραστεί και μετά ψήνουμε στους 175 για 50 λεπτά!!