Καπαροσαλάτα (2 μονάδες)

0
2310
Καπαροσαλάτα

Καπαροσαλάτα με από τις και το !

Υλικά: για 1 μεγάλο μπολ

  • 4 μεγάλες πατάτες ακαθάριστες
  • 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες

  • 2/3 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2-3 κουτ. σούπας ξίδι
  • 2/3 φλιτζ. τσαγιού κάππαρη ψιλοκομμένη
  • αλάτι

Εκτέλεση:

Πλένουμε τις πατάτες και τις βάζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό για περίπου 30 λεπτά  ή μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τις αφήνουμε να κρυώσουν λίγο , τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από το μύλο λαχανικώνή τις λιώνουμε με πρες πουρέ. Προσθέτουμε το σκόρδο, αλατοπίπερο και την κάππαρη. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σταδιακά το λάδι, ανακατεύοντας έντονα με αυγοδάρτη ή με μίξερ χειρός, για να γίνει αφράτη η καππαροσάλάτα. Στο τέλος ενσωματώνουμε το ξίδι.

Διαβάστε περισσότερα
Loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here